listcrawler richmond va latina massage tampa backpage amarillo pets listcrawler queens stockton transexual listcrawler ontario ca

Berg Judit – Agócs Írisz: Maszat űrhajózik

A Berg-Agócs szerzőpáros legújabb kötete, a Maszat űrhajózik nemrég jelent meg a könyvesboltokban. A mesekönyv ezúttal is két mesét tartalmaz. Az elsőben Maszat kis barátaival bunkit épít, a másodikban űrhajóst játszanak. Mi is belapoztunk a kisovisok nagy-nagy kedvencébe, nézd meg te is, hogy milyen!

 

Maszat űrhajózik

 

Szerző: Berg Judit

Illusztrátor: Agócs Írisz

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-378-3

Korosztály: 2-5

 

 A KIADÓ SZINOPSZISA

Az első mesében Maszathoz vendégségbe érkeznek barátai, Sári és Misi, de nem tudnak megegyezni abban, hogy mit építsenek. Még szerencse, hogy egy bunkiban könnyedén elfér egy babaház és egy benzinkút is! A második mesében a képzelet még tovább szárnyal, és a gyerekek még az űrbe is eljutnak!

A sorozatban még megjelent: Maszat játszik, Maszat épít, Maszat alszik, Doktor Maszat, Maszat számol, Maszat a vonaton, Maszat és a csőtörés, Maszat a fodrásznál

A Maszat-sorozat bekerült a Foxbooks legjobb magyar óvodás mesekönyvsorozat toplistájába, olvasd el kétrészes cikkünket itt és itt, hogy megtudd, melyik könyvek kerültek még bele! Berg Judit másik népszerű sorozatáról, a Két kis dinóról pedig ide klikkelve olvashatsz.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.