Pom Pom Játszótér

Pom Pom Játszótér

A Pom Pom Játszótér a Naphegy téren,178-as busz végállomásán a körforgalom közepén található. A kedvelt tematikus játszóterek egyike, amit leginkább a kisebb gyerekek tudnak élvezni. Kör alakú, fás és árnyékos területen fekszik, a játékok körül műanyag, egyéb helyeken homokos-kavicsos borítással.

A játszótér kialakítását a Pom Pom meséje ihlete: találkozhatunk Picúrral – fején PomPommal – egy padon ülve. Ott van Gombóc Artúr, Madárvédő Golyókapkodó és Festéktüsszentő Hapci Benő háza. A játszón a részletekre is ügyeltek: a vizet stílusosan, a Szomorú Szamovárból lehet nyerni, de még a szemeteseken is madarak ülnek. Ezek mellett csúszdás hajó, egy homokozó árnyékolóval, rugós játékok, négy hinta (bébi is), vonat, mászóka, pörgőfotel stb. is várja a kicsiket.

Amire számítsunk: csúcsidőben sokan vannak, ehhez viszonylag kicsi az alapterületre. Fás, árnyékos helyszín, mosdó nem található a helyszínen.

 

Cím: 1016 Budapest, Dezső u. 11.

Nyitva tartás: 0.8.00.-21.00.

További tematikus játszóterek: Vuk mesejátszó, Bóbita Irodalmi Játszótér, Rumini Játszótér, Budavári Mátyás király Játszótér

75%

Hangulatos játszótér, inkább kisebb gyerekeknek, gyönyörű, fás környezetben.

  • Játékok
  • Praktikum
  • Megközelíthetőség
  • Élmény

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató