Bóbita Irodalmi Játszótér

A Bóbita Irodalmi Játszótér a RAM Colosseum oldalában található. A játszóteret Weöres Sándor Bóbitája ihlette. Nagyon szépen kialakított játszótér, igényes, ötletes és kreatív fajátékokkal és a szobrokkal.  A vers szereplői, többek között Bóbita, malac szárny nélkül és röptetve, pillangók, békék, csigák várják a gyerekeket. Ezek mellett pedig a játszótér irodalmi hangulatát a játékszerek kialakítása, ceruzák, ecsetek, tintatartó stb. fokozza még. Több féle hinta, függőágy, kalandos kint-bent mászókás csúszdák, kicsi homokozó, mókuskerék (ceruzafaragó) várja a gyerekeket. A talaj gumi és faborítású, gyerekbarát és nagyon rendezett játszótér. Víz van a játszón, a mosdó pedig kényelmesen megoldott (RAM).

Hátrány: árnyék sajnos alig van, nagyon kicsi a a játszó alapterülete, ezért sokszor tumultus van.

Bóbita Irodalmi Játszótér

Cím: 1133 Budapest, Bessenyei u. 6.

Nyitva tartás: 0.00.24.00.

További tematikus játszóterek: Vuk mesejátszó, Rumini Játszótér, Pom Pom Játszótér, Budavári Mátyás király Játszótér

 

85%
Nagyon jó

Igényes, gyerekbarát játszótér, sok ötletes, kreatív játékkal, gyönyörű kivitelezésben. Hátrány: kevés árnyék, kis alapterülete miatt sokszor nagyon zsúfolt.

  • Játékok
  • Praktikum
  • Megközelíthetőség
  • Élmény

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató