Rókák minden mennyiségben

Elindultunk! A Foxbooks oldalon tematikus toplistákat állítunk össze a gyerekek minden korosztálya számára. Bemutatjuk a legkedveltebb régi és új gyerekkönyveket, kedvenc szerzőket és illusztrátorokat. A könyveket mi magunk is teszteljük, olvassuk, és itt megosztjuk személyes élményeinket. Ezzel szeretnénk segítséget nyújtani a minőségi gyerekkönyvek megtalálásában és kiválasztásában, szülőknek, nagyszülőknek és kicsiknek egyaránt.

 

Rókák minden mennyiségben

Miért pont rókák? Mert a róka okos, kíváncsi és szerethető. Ráadásul rengeteg népszerű mese főszereplője. A gyerekek top kedvence! Szóval lesznek itt rókák minden mennyiségben! De azért a rókákon kívül lesz még rengeteg gyerekkönyv bemutató, szülőknek szóló tipp, programajánló, s minden egyéb hasznos tudnivaló, szülőknek és gyerekeknek. Érdemes velünk tartani!

 

Hitvallásunk

Hiszünk benne, hogy az olvasás szeretete otthon, Veled kezdődik el, és a jól kiválasztott első könyvek kulcsszerepet játszhatnak abban, hogy a napi olvasást az egész család élvezetesen beilleszthesse az életébe. Reméljük, hogy hasznosnak találod majd blogunkat, akár babakorban, akár később kezditek el ezt az életre szóló utazást.